Posts are coming soon
Stay tuned...

Inspiration fra andre i gruppe og to og to


INSPIRATION KAN MAN ALTID BRUGE Noget af det, jeg elsker mest ved at mødes med andre, der skriver eller ønsker at skrive, er kreativ begejstring. Om det er i en skrivegruppe, på et kursus eller en skriveferie er lige meget.

Jeg tager selv på Testrup højskoles TAG OG SKRIV hvert år, og jeg er mega-klar til at kværne bogstaver ned på papir/computer, når jeg kommer hjem. Networking og bare at dele begejstring er en fremragende måde at spendere den tid på, hvor man ikke lige sidder og skriver.

Man kan diskutere, hvor mange penge man skal kaste efter forskellige kurser og skriveskoler og selvhjælpsbøger om at skrive. Jeg har selv været på meget, og slugt bøger om forfatterhåndværket, når jeg overspringshandlede - i det mindste var det fagrelevant prokratstination.

Efterhånden føler jeg sjældent, at jeg lærer noget nyt, på de kurser jeg tager på, men jeg føler mig stadig forfrisket, når jeg har talt med andre skrivere om at skrive, så kommer energien altid piblende og trækker mig mod tastaturet.

FÅ FAT I EN GRUPPE

Hvis du får dig en skrivegruppe, kan du sikre dig en fast forsyning af inspiration og friske øjne. Men mist ikke modet, hvis du ikke lige får oprettet en fantastisk skrivegruppe første gang, du prøver.

Jeg bor i Fredericia, og hvis jeg boede i København, Århus eller Odense, ville der være et større udvalg af forfattere tæt på. Men hvis du også bor i en mindre by, udelukker det ikke en god skrivegruppe.

Du kan dele dokumenter på nettet, så du og din gruppe ikke behøver mødes fysisk, hvis I bor langt fra hinanden. Du kan skype eller bruge noget så gammeldags som telefonen. Selvom der er noget særligt ved at sidde sammen, kan omstændigheder, afstande og tidsplaner gøre det umuligt, og så er de moderne alternativer slet ikke så dårlige.

Selvfølgelig er det ikke nødvendigvis til kurser, man skal finde sin læsegruppe. Måske er det på fora, facebook eller lignende.