top of page
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.

Inspiration fra andre i gruppe og to og to


INSPIRATION KAN MAN ALTID BRUGE Noget af det, jeg elsker mest ved at mødes med andre, der skriver eller ønsker at skrive, er kreativ begejstring. Om det er i en skrivegruppe, på et kursus eller en skriveferie er lige meget.

Jeg tager selv på Testrup højskoles TAG OG SKRIV hvert år, og jeg er mega-klar til at kværne bogstaver ned på papir/computer, når jeg kommer hjem. Networking og bare at dele begejstring er en fremragende måde at spendere den tid på, hvor man ikke lige sidder og skriver.

Man kan diskutere, hvor mange penge man skal kaste efter forskellige kurser og skriveskoler og selvhjælpsbøger om at skrive. Jeg har selv været på meget, og slugt bøger om forfatterhåndværket, når jeg overspringshandlede - i det mindste var det fagrelevant prokratstination.

Efterhånden føler jeg sjældent, at jeg lærer noget nyt, på de kurser jeg tager på, men jeg føler mig stadig forfrisket, når jeg har talt med andre skrivere om at skrive, så kommer energien altid piblende og trækker mig mod tastaturet.

FÅ FAT I EN GRUPPE

Hvis du får dig en skrivegruppe, kan du sikre dig en fast forsyning af inspiration og friske øjne. Men mist ikke modet, hvis du ikke lige får oprettet en fantastisk skrivegruppe første gang, du prøver.

Jeg bor i Fredericia, og hvis jeg boede i København, Århus eller Odense, ville der være et større udvalg af forfattere tæt på. Men hvis du også bor i en mindre by, udelukker det ikke en god skrivegruppe.

Du kan dele dokumenter på nettet, så du og din gruppe ikke behøver mødes fysisk, hvis I bor langt fra hinanden. Du kan skype eller bruge noget så gammeldags som telefonen. Selvom der er noget særligt ved at sidde sammen, kan omstændigheder, afstande og tidsplaner gøre det umuligt, og så er de moderne alternativer slet ikke så dårlige.

Selvfølgelig er det ikke nødvendigvis til kurser, man skal finde sin læsegruppe. Måske er det på fora, facebook eller lignende.

DEN HELT RIGTIGE GRUPPE

Du skal måske mange grupper igennem online og face to face, inden du finder noget, der virkelig passer til alle medlemmer. En gruppe hvor alle er enige og har det godt med den måde og tone, I beslutter at give kritik i. En gruppe hvor alle er klar til at investere sammen mængde tid og energi på hinandens ting.

At finde nogle på samme niveau er vigtigt, så der ikke er en ubalance i, hvem der giver og tager i gruppen.

Men det er skønt at finde nogen, som man kan dele sin passion med. For hvis man er forfatter/skriver/skriftfremstiller er det vel som oftest, fordi man gerne vil læses af andre. Og indtil du bliver udgivet og kan læses af mange, er det fint at blive læst af nogle få og diskutere, hvordan du kan gøre håndværket bedre.

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

"Just be yourself. Let people see the real, imperfect, flawed, quirky, weird, beautiful, magical person that you are." Mandy Hale

Forfatterblog om skrivning og illustration. Forvent indlæg om de ting, jeg er ved at skrive i serien "A Straight Fairy Tale", gode råd til skriveprocessen, overspringshandlings-tegninger, genrediskussioner og hvad jeg nu ellers finder på.

Hvis du vil vide mere om, hvad jeg skriver, tegner, maler, og hvad jeg holder foredrag om, kan du lære mere om mig fra forsiden.

Følg mig
Søg via Tags
Arkiv
Aktuelle indlæg
Seneste opslag
bottom of page