Posts are coming soon
Stay tuned...

Smag, behag og unpopular opinions

Det er længe siden, jeg har skrevet et blog indlæg. Det er fordi jeg har været optaget af at udgive og skrive på bøger i min bogserie. Men det er lige nu den sidste hele uge i oktober og dermed Asexual Awareness Week. Så selvom denne blog tidligere mest har været fokuseret på skriveråd, så vil jeg nu poste dette unpopular-opinion-indlæg #AceWeek #AsexualAwarenessWeek

LORTE DESSERTER (OG BOGVALG) Hvis man aldrig har smagt chokolade, så minder desserten ”blødende chokoladehjerte” på afstand jo egentlig lidt om en (om end velduftende men) opstyltet lort med bonus-bæ indeni...

Denne David Mitchell youtube-video om ”smag” fik mig til at tænke: https://www.youtube.com/watch?v=sg_gj2UO2tU

Han forstår ikke, hvorfor mennesker lyver over for ham, når de påstår, at bacon smager dårligt, og rabarber er dejligt, og hvad de vil opnå med deres løgn.

Jeg ville nok bruge bladselleri i sammenligningen frem for rabarber, men han har jo ret.

Hvis nogen påstod, at bacon var klamt, og at bladselleri var lækkert, så ville jeg undres, men følge samfundets normer. Jeg ville sige, at jeg ikke var enig, men acceptere, at de bare havde en anden smag end jeg, selvom jeg inderst inde ikke rigtig ville acceptere det, men bare mene, at de ikke har set lyset.

Hvis det handlede om smag i bøger og film, ville normerne ikke være så strenge, og jeg ville godt kunne indgå i en diskussion om, hvorvidt de burde læse nogle andre bøger

(ÅH! Jeg kunne holde lange taler om, hvorfor man skulle læse noget bedre litteratur end 50 Shades of Grey fx, ikke fordi der er noget galt med erotica og kink, det har jeg det fint med, jeg kan anbefale noget rigtig godt erotica – men det er hele pointen, 50 shades er pisse-ringe skrevet og romantiserer usunde forhold og er eroticaens afskyelige bladselleri, men der er bacon-erotika på markedet… nå det var et sidespor).

Vi kunne diskutere andre b