top of page
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.

Karakterer

Jeg elsker at finde billeder, der passer til de karakterer jeg skriver, så jeg kan kigge på dem, når jeg laver beskrivelser. På den måde bliver beskrivelserne konsistente og en karakter skrifter ikke lige pludselig hårfarve i kapitel 10, fordi jeg har glemt, hvad jeg skrev i kapitel 2. Jeg er okay til at tegne, men jeg ville gerne have illustrationer i en anden streg end min egen. Så jeg bestilte billeder hos en professionel af mine hovedkarakterer og skurke. De tre første er færdige. Mine hovedpersoner Gavin og Robin, og den ene af skurkene. Damian.

Gavin, min ene hovedperson. Tegnet af Taralen.

Robin, min anden hovedperson, også tegnet af Taralen.

Damian, min ene skurk, tegnet af Taralen.

Robin sammen med Gavins hest Gringolet, tegnet af Pam.

Robin og de kogleagtige feer.

tegnet af midgaardian.

Robin i problemer med et par karle. tegnet af psyclopathe.

Gavin og Robin i mine drømme ^_~ Dette er en skitse, kunstneren arbejder stadig på den færdige version.

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

"Just be yourself. Let people see the real, imperfect, flawed, quirky, weird, beautiful, magical person that you are." Mandy Hale

Forfatterblog om skrivning og illustration. Forvent indlæg om de ting, jeg er ved at skrive i serien "A Straight Fairy Tale", gode råd til skriveprocessen, overspringshandlings-tegninger, genrediskussioner og hvad jeg nu ellers finder på.

Hvis du vil vide mere om, hvad jeg skriver, tegner, maler, og hvad jeg holder foredrag om, kan du lære mere om mig fra forsiden.

Følg mig
Søg via Tags
Arkiv
Aktuelle indlæg
Seneste opslag
bottom of page