Posts are coming soon
Stay tuned...

Kom ind i slash-kampen USA og Europa!

JAPANERNE HAR FANGET, AT SLASH SÆLGER

I manga og anime (japanske tegneserier og -film) er der en hel genre, der hedder shounen ai, shojo ai og YAOI og YURI. Det er henholdsvis drenge-kærlighed, pige-kærlighed og mere hardcore homo-kærlighed/porno-ish .

Jeg forklarer nogle begreber her, men hvis der er noget, du mangler svar på, kan du nok finde det i dette blogindlæg. Bare scroll ned til det ord, du søger.

Jeg vil her fokusere på bøsserne, og dermed YAOI og shounen ai. Det er en flydende grænse, men normalt vil YAOI indeholde deciderede sexscener, hvor shounen ai er mere soft core og bare har romancer. Drengene kysser måske, eller der er en tydelig kemi mellem dem i shounen ai, men hvis det er YAOI kan du være mere sikker på, at de havner i høet sammen..

FLERE VIL SE BØSSER END LESBISKE

Der er mere shounen ai end shojo ai, ligesom min fornemmelse på fanfictionsiderne er, at m/m slash er større end fem slash. Altså at flest læser om bøsser end om lesbiske.

Men uanset hvilken gruppe homoseksuelle man vil læse om, er faktum, at der er en rimelig stor målgruppe.

Det jeg vil frem til er, at japanerne faktisk producerer en hel del decideret m/m og f/f slash til skaren af seere, der konsumerer den slags.

ER VESTEN KRYSTERAGTIG ELLER SNERPET?

Og ja. Jeg har da set tv-serier så som BBCs "Merlin", hvor det umuligt kun kan være mig, der ser en særlig kemi mellem Arthur og Merlin, men det vil folk, der ikke er slash fangirls, nok kategoricere som "bromance" altså en tæt forbindelse mellem to mænd, uden seksuelle undertoner... men det må da være fol