Posts are coming soon
Stay tuned...

Ynglings slashable anime-serier - top 5.

BEGREBSAFKLARING

Til de ikke indviede: Anime er japanske tegnefilm. Og den subgenre, som jeg elsker, nemlig m/m slash (altså noget med en homoseksuel romance mellem to fyre), den hedder på japansk shounen ai eller yaoi, afhængig af hvor hardcore romancen er. Du kan læse mere om det i opslags-indlægget og i dette blogindlæg.

Hvis en serie (japansk eller ej) er "slashable" betyder det, at det er en serie, hvor du er "able to slash". Altså hvor karaktererne ikke nødvendigvis er homoseksuelle (faktisk er de det meget sjældent), men hvor du som crazy fangirl bare vælger at lade dem være et par i det alternative univers, der er inde i dit hovede. Det behøver altså ikke være yaoi eller shounen ai i forvejen, det kan du selv forvandle det til. (Igen, alle ord, du er i tvivl om, forklares i dette indlæg)

MIN TOP 5 AF SLASHABLE, SHOUNEN AI OG YAOI

Der er sindsygt mange gode anime serier, der er mere eller mindre slashy, uden vi piger behøver at anstrenge hjernen, og hvis du leder efter nogle stykker, så kan du jo tjekke denne liste:

http://www.lzsy.co.uk/2013/02/my-yaoi-shonen-ai-boys-love-slashable-anime-list-2/

De 5 animeserier jeg har slashed mest i mit sind er følgende, og jeg har ikke været en aktiv anime seer de seneste år, så jeg er sikkert gået glip af en masse saftigt:

1) SUKISHO, hvor der ret tydeligt er en vis kemi mellem mange af de mandlige karakterer.

https://en.wikipedia.org/wiki/Sukisho Den foregår på en high school, hvor Sora, som har hukommelsestab, skal dele værelse med Sunau, som har noget at gøre med hans mystiske fortid. De lader begge to til at have en form for personlighedsspaltning. Og da deres alter egoer er meget interesserede i hinanden, leder det tit til, at de vågner i kompromiterende situationer.