top of page
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.

Så skal der blogges!


​MAN SKAL ALDRIG GØRE I DAG, HVAD MAN KAN UDSKYDE TIL I MORGEN... ELLER...

Ja, jeg overspringshandler ret ofte. Men jeg tænkte, at sådan en blog her kunne være en relevant form for procrastination, så jeg ikke har så dårlig samvittighed, når jeg finder på andet at lave, end det jeg burde.

Min første fantasynovelle udkom i antologien med "Ny Dansk Fantasy - Prisen på Magi" fra Kandor forlaget .

Novellen hedder "Flugten fra Ildvæveren" og er original slash (læs mere om, hvad slash er, i dette blogindlæg).

Eller... Det er ikke en homoseksuel romance, der er i fokus i novellen, så måske skal det ikke katagoriseres som m/m slash, for det er absolut ikke romantisk. Men hovedkarakteren er tilfældigvis bøsse.

Det er den første novelle i det fantasyunivers, som jeg har bygget på i mange år inde i mit hovede. Den næste novelle i universet kommer også fra Kandor i en adventure antologi senere på året. Så der kan man forvente sig masser af sværd og sandaler.

Men der er laaaaaaaang tid til min fantasyroman er klar til at blive sendt til nogle forlag. Og så får vi se, hvor mange gange jeg skal forbedre den, inden den nærmer sig udgivelse.

Men i mellemtiden, mens jeg pudser på de 650 sider, så de bliver læsbare for andre end mig, kan jeg jo skrive et par blogindlæg i ny og næ, når jeg overspringshandler. Og min selvdiciplin er ikke verdens bedste, så det vil sikkert ikke være så sjældent endda, at jeg ikke kan få nosset mig sammen til at skrive eller rette på det, jeg burde, fordi jeg er for doven eller distraheret.

Jeg håber, at denne blog bliver en form for konstruktiv distraktion hen ad vejen.

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

"Just be yourself. Let people see the real, imperfect, flawed, quirky, weird, beautiful, magical person that you are." Mandy Hale

Forfatterblog om skrivning og illustration. Forvent indlæg om de ting, jeg er ved at skrive i serien "A Straight Fairy Tale", gode råd til skriveprocessen, overspringshandlings-tegninger, genrediskussioner og hvad jeg nu ellers finder på.

Hvis du vil vide mere om, hvad jeg skriver, tegner, maler, og hvad jeg holder foredrag om, kan du lære mere om mig fra forsiden.

Følg mig
Søg via Tags
Arkiv
Aktuelle indlæg
Seneste opslag
bottom of page